Múza v trapu

Múza v trapu

Anotace: Jsem tu s Vámi, jen múza mne opustila...

Říkal jsem si, víkend je tu,
něco by to napsat chtělo,
sedl jsem si, vzal si tužku,
však po slovech se zaprášilo...

Múza, ta si někde lítá,
inspirace jakbysmet,
Kde teď hledat oba zběhy?
Jak oslavovat krásu vět?
Autor Samuel Thorn, 25.04.2005
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí