Sedmihlasně

Sedmihlasně

Anotace: ...

Sedmihlasně prosíš
blíží se vzdálenostní propad do pekel
posíláš mi vítr
jenže ten já chytit neumím
a nemůžu ti ho vrátit

posíláš mi páru
zamlženou věčnost
ospale se choulící
v chomáčcích svítání dne příštího

sedmihlasné volání
trochu moc
vždyť mám jen jednu duši
a uši dvě

tak schovej sedm proseb
do sedmi krásných dní
a dej mi je teď všechny
a osobně
Autor Lasska, 25.04.2005
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásná .. vidím, že máme podobný styl ;)

10.05.2006 19:01:00 | Sharon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí