černá díra

černá díra

Anotace: temno..

Stanu se černou dírou,
pohltím všechno kolem sebe
a konečně nastane nicota
Temné síly vylezou ze svých děr,
tmavé světlo se rozestoupí do okolí
Budu žít v pokřiveném světě,
uvidím co je za mnou,co je přede mnou
nikdo mně ani mým trestům neunikne
a jediné slovo,které mě v tu chvíli napadne
bude ZADOSTIUČINĚNÍ
Autor sslunickoo, 25.04.2005
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí