Letní sny

Letní sny

Šourám se tím vedrem domů,
hladová a malátná.

Dám si chladnou srchu,
napustím vodu z kohoutku
a svalím se na minutku.

Čas mě krásně plyne,
v dáli slyším štěkat psa,
víčka těžknou od únavy,
vzdaluju se usínám....

Ležím si na pláži,
kolem moře širé,
nad hlavou slunečník,
prožívám krásné chvíle.

Nepachtím se do práce,
nepadám únavou,
čas mně plyne lehce,
cítím se blaženou.

Najednou chci tančit,
radovat se vesele,
smát se a přitahovat
dobré
p ř á t e l e .

Moje léto přichází,
už je mně na blízku,
nechci ještě probudit,
mám nohy horké od písku.

Cítím to krásné
šimrání po těle,
cítím se svěží,
na duši i na těle.
Hledám malé oblázky,
vzpomínky krásné brzy
zasune čas,
jen kamínek ho přičaruje zas.
Autor devcatko z jetele, 16.06.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí