Důvěra

Důvěra

Anotace: anpp

¦Důvěra¦

Když podám ti ruku,chytneš mě za ni?

Když spadnu chytíš mě?

Když se budu chtít zabít,zachráníš mě?

Když budu tě milovat,budeš mě taky milovat?

Když budu se topit,skočíš pro mě?

Když podívám se ti do očí,podíváš se do těch mých?

Když tě budu chtít,budeš mě chtít taky?

Můžu se na Tebe ve všem spolehnout?
Autor AnGiE-AnGeL, 16.06.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí