Hvězdná brána

Hvězdná brána

Anotace: další báseň, pls o komentáře

Brána ,přes kterou se dostaneš na jiný svět
vlezeš do ní a třeba už se nevrátíš zpět
ta brána mě láká a vzrušuje
ta brána nám osud do dlaně maluje

Brána, která ti otevře dveře do neznáma
brána, umožní prozkoumat věci, které nejsou známá
tou bránou chodí lidé na tajné mise
chtěla bych tam být s nimi sice,
ale strach mám
že první krok udělám
a zůstat budu chtít
nevrátit se víc
prozkoumat ty nové planety
jíst jakési vesmírné krevety
vědět, že nejsme samy ve vesmíru
a žít s jinými obyvateli v míru

Hvězdná brána, je její název celý
to asi proto, že jí hvězdy velí
je zázrak, že se na tom také lidé podílejí
a že ten zázrak SG1 prožít smějí

SG1 je zaručeně jednička
je to tým, který nejčastěji zachraňuje svět
SG1 je úžasná partička
jsou to lidé, co zachránili víc než jeden květ

Prožíváme s nimi dobrodružství jejich
i když jen tím, že je sledujeme
prožíváme a vnímáme hrdinství jejich
a přes tv jim srdce darujeme
Autor Barbie_Incident, 16.06.2007
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsané a seriál znám, kouká na něj manžel :)

11.05.2009 16:00:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí