Kroužek

Kroužek

Anotace: ...,,,...

Prsty si hraji
s kroužkem nejcennějším,
ze dvou zlatých pramínků
je upletený.
Jeden červený a druhý žlutý.
...
Sluneční paprsky
se v něm odrážejí,
třpytivé úsměvy
hází mi po tváři.
...
Uvnitř duší jméno vryté
..."Petra"...,
vedle datum,
...2.7.1999...,
kdy zvony lásky hrály
hudbu překrásnou.
...
Nyní proti Tobě stojím,
otázku z pohledu si předčítám.
Proč není kroužek na svém místě,
pouze na řetízku se pohupuje,
objímá se s prázdnotou?
...
Chtěl bych odpovědět, třeba nevím,
ale lhát bohužel neumím.
A proto očima Ti odpovídám...
přestal jsem věřit
lásko
v nás...
.
..
...
Kroužek se s prázdnotou objímá.
Kroužek se s prázdnotou objímá.
Kroužek se s prázdnotou objímá.
...
..
.
Autor vapiti, 17.06.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super! Kuk... a je z Tebe básník!!! Ani to nebolelo, viď? ;-*

29.07.2007 16:40:00 | Levandule

Nikdy by se nemělo přestávat věřit!

21.06.2007 22:36:00 | Chancer

Tys vážně přestal věřit?

18.06.2007 20:57:00 | evy

vapiti- Neni-li laska tak je zlaty krouzek k nicemu,prstynek prezije vsechny nezdary ale clovek se s nimi daleko hure potyka, proto je dobre zit, dokud Ti jeste staci dech!

17.06.2007 22:42:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí