NeMůŽu DáL

NeMůŽu DáL

Anotace: kam jít když už není kam

Chceš mě milovat
Musíš mě nenávidět
Chceš abych se smál
Nutíš mě brečet
Chceš vidět mé štěstí
Přeješ mi smůlu

Vertikální holocaust
Žiletka netrpělivá čeká
Žíly nasáklé krví
Čekají na vyprázdnění

Chci tě nenávidět
Musím tě milovat
Chci vidět tvůj pláč
Smích je milou odpovědí
Chci poznat tvou smůlu
Ale štěstí ti přeji

Vertikální holocaust
Žiletka netrpělivě čeká
Žíly nasáklé krví
Čekají na vyprázdnění

Chceš abych měl vše
Můj osud mi nic nedá
Chceš mě spasit
Ráda mě zatracuješ
Chceš ve mně vzkřísit víru života
Nabitý kvér podáváš

Vertikální holocaust
Žiletka netrpělivě čeká
Žíly nasáklé krví
Čekají na vyprázdnění

Chci se ti krutě pomstít
Však posílám anděla na tvou ochranu
Chci tě vidět zmítat se v bolestech
Nedotknutelnost jako brnění nad tebou září
Chci se napít tvé krve
Kalich smilování mi nabízíš

Vertikální holocaust
Žiletka netrpělivě čeká
Žíly nasáklé krví
Čekají na vyprázdnění
Autor VoiD, 17.06.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí