Jsem

Jsem

Anotace: báseň..pls o komentáře

Jsem
Jsem a chci být dál
tak proč mi to chce někdo brát?
snad ty osude bys mě o život připravil?
myslím, že pak by se ode mě trest velký dostavil
nenechám si líbit ty tvé rozumy
já jsem svou vlastní královnou i bez koruny

Jsem královna a vlastní paní
lid křičí:postavte se všichni za ní
ona dost silná je,ona nás povede
ona svou víru má, ona nás dovede
za štěstím

Jsou tací co mi nevěří
ti říkají:ona do záhuby nás přivede
Cha, přece takhle se to neměří
do záhuby naše cesta nevede

Já vás vedu za poznáním
smyslu života a smrti
já vás vedu, nechoďte za ním
za tím prolhaným vládcem smrti

Jsem
Jsem a budu dál
Osud je pro mě jen brouk dotěrný
jak milenec co mi byl nevěrný
já se mu s hrdostní postavím
já se na ten souboj dostavím

Jasná je výhra moje
v tomhle boji o moc
má zbraň je víra moje
která září, i když je noc
Autor Barbie_Incident, 17.06.2007
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bojuj jako Johanka z Arku..

11.05.2009 16:09:00 | BARBYE

Je dobré býti svá...

03.09.2007 17:46:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí