Hříšnice

Hříšnice

Anotace: ...

Sbírka: Kdysi dávno

Po týhle zemi chodila,
všem lidem smůlu nosila.
Nikdy jejím slovům nevěřili
a pokaždé se jí obloukem vyhýbali.

Co ta holka udělala,
že ji potkal takovejhle trest?
S osudem si zahrávala,
ďáblem se nechala svést.

Na hrobech zemřelých tancovala,
v kostelích se milovala,
se Satanem obcovala
a Boha toho proklínala.

Když přišel čas smrti
a život dočetl knihu,
duše její chtěla k nebi,
však neunesla tu tíhu.

Nebe před ní bránu zamklo,
poslalo jí hledat peklo.
Jedině tam ona patří,
vždyť se celý život se zlem bratří.

Hříšná duše, hříšné tělo,
to je to, co peklo chtělo.
Dobro nikdy nehledá,
ta bytost na smrt prokletá.
Autor Polárka, 17.06.2007
Přečteno 566x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle básnička mě dostala hned po prvním přečtení. Přesně tvůj styl, aalel jako super;-)

10.06.2008 22:50:00 | Lucilillilinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí