Inferno duše

Inferno duše

Anotace: ...???

Mívám chuť vrhnout se ti kolem krku,
přestat hlídat ten svůj cit,
nebýt stále na úprku...
nechat srdce promluvit.
Pohladit tě, políbit tě,
stulit se ti v náručí.
Tuším, že jsi na tom stejně,
jednáme, jak rozum poručí (?).
Srdce zatím tiše pláče,
duše bloudí ve zmatku,
nechci se vždy chovat kladně,
chci žít svoji pohádku!
Díky tobě cítím radost, smysl
a nechci se toho vzdát.
Snad neodsoudí mě pro úmysl,
měla bych se začít bát?
Autor nehbet, 17.06.2007
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ne, peklo Tě nečeká...

17.06.2007 19:39:00 | Bíša

Poslední dva verše už trošku "přečuhují", ale jinak fajn... ;)

17.06.2007 17:47:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí