Dvě otázky

Dvě otázky

Anotace: Tak co? Pokládáte si alespoň podobné...?

Dvě otázky

Zavři teď oči
a sleduj sebe.
Před tebou víc
než mohu ti říct,
za tebou nic
a nad tebou nebe…

Cítíš-li zemi
udělej krok.
Ták a teď druhý…
Svět barev – skok
do iluzí duhy,
snů – cesta k nim
jsou hrazdy a prahy

Tvůj osud je kruh
a ty jeho střed.
Je sedm stuh
z nichž svět svůj sis splet.
Otázka která tě uvnitř určitě straší:
Zdali tě tvůj život opravdu těší?

Otevři oči,
hned zeptám se tebe,
zda můžeš mít rád,
když nemáš rád sebe..?
Autor Dermgen, 25.04.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí