Hádej kdo je!

Hádej kdo je!

Anotace: Trochu morbidní co říkáte?

Hlava mě bolí
a on v dálce stojí
Na hlavě kápi v níž
slunce se ztrácí.
Temnotou oplývá
Oči svě neskrývá.
On lásce se vyhýbá
Přináší smutek pláč
přitom neví proč a nač.
Sedí kdesi v koutě
vidí jak na kusy rvou tě.
Hledí ti do tváře
jak sluneční záře.
Má pro každého přichystanou nit
aby každý našel klid...

Jmenuje se smrt a číhá na tebe!
Autor Sebastian_13, 25.04.2005
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí