RoZPoLCeNí

RoZPoLCeNí

Anotace: živou ve mě dvě duše a neustále se hádají ... ... mám je milovat či nenávidět

Pojď pudem ven
A ukojíme se vraždou
Nikam nechoď
Buď raději doma
Vražda krev a kusy těl
To je to co ti udělá dobře
To není pravda
Jen láska je největší potěšení
Vybereme si špinavou děvku
Ukážeme ji kdo je tady pánem
Proč pořád jen vraždy krev a smrt
ukaž svou dobrou stránku
co víc ti zpraví chuť
než proud čerstvé krve
krev není vůbec dobrá
vše ostatní je lepší než krev

Smrt, smrt, smrt
Život, život, život
Láska, láska, láska
Krev, krev, krev
Voda, voda, voda

Vem si ten nůž
Prořítí tý couře hrdlo
Dej ji svobodu
Dej ji peníze ona to neřekne
Pomalu si s ní hraj
Odřezávej maso po malých kousíčkách
Nech ji běžet
Ona sama se trápí
Neboj se ukojit svou touhu
A ona už nikomu nic neřekne
Nedělej nic co nechceš
Aby ostatní dělali tobě
Ušetř její trápení
Polej ji bezínem
A očistným ohněm zbav hříchu
To přece nechceš udělat
Ty nejsi takoví

Smrt, smrt, smrt
Život, život, život
Láska, láska, láska
Krev, krev, krev
Voda, voda, voda

Tak dělej už něco udělej
Bodni sekni řízni
jen ať už teče krev a slyším křik
už to nemohu poslouchat
nech ji jít vždyť nic neudělala
je vina jen proto že je to špinavá coura
a jako coura taky chcípne
tento osud si sama nevybrala
donutily ji drogy tak ji raději pomoz
mám tu něco co ji toho bezpečně zbaví
je to dobrý přítel smrt
takhle ne to nedělej
zbav ji jen závislosti
Dóóóóóóst
Už to nemohu poslouchat
To vaše věčný hádání mě dovádí k šílenství
Jediný kdo si zaslouží chcípnout
Jste Vy
Hlasy z mé hlavy

Smrt, smrt, smrt
Vražda, vražda, vražda
Krev, krev, krev
Autor VoiD, 18.06.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí