Malování pro děti

Malování pro děti

Anotace: Taková malinká básnička pro děti,co mě napadla před spaním..

Malování pro děti

Pastelkami maluju barevné kroužky,
čarovné kroužky pro černoušky,
hrjící si kdesi v Africe
na chlupaté opice

Vodovkami maluju barevné čárky,
čarovné čárky pro číňánky,
hrající si kdesi v Asii
na porcelánovou razii

Voskovkami maluju barevné proužky,
čarovné proužky pro běloušky,
hrající si kdesi v Americe i Evropě
na lovce bizonů po stopě

Temperami maluju barevné značky,
barevné značky pro děti a jejich hračky,
hrající si všude po celé Zemi,
hodné,rády,spokojeny
Autor shaakti, 18.06.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je moc krásná báseň - jen mám potřebu dodat, že bobišci bizoni - mám k nim osobní vztah:)

02.07.2007 12:55:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí