Cesta

Cesta

Anotace: za tebou....

někdy se mi zdá,
že jdu polem,
kde konce není,
stále stejné klasy
kolébají se v zapomnění
a cestičky se rozbíhají,
kterou se dát,
aby byla na okraji..
a tak bloudím životem,
pár naivních snů
a občas zastávka,
na žádné nezůstanu...
někdy zahřmí
a to se srdce schoulí
mezi třeskem
ze dvou polokoulí
a celý svět zmáčeným se jeví...
naděje tu je,
ale schovaná se šklebí...
proč jsi tak daleko
a neznám tvoje jméno,
moje dlaně však
poznají tě snadno.......
a až se setkáme,
bude to naposled...
podtrženo, sečteno =
= už dost promarněných let.
Autor Verena, 18.06.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mi naopak přijde že je to dost naplněné tebou...taková nenápadná neformální zpověď, co?

24.06.2007 22:12:00 | PUERO

hodnotím jako dobré, něco dobrého se tam totiž najít dá,ale chce to přidat trošku víc Tebe a bude líp.

18.06.2007 21:45:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí