Předdůchodová skleróza

Předdůchodová skleróza

Jakoby to bylo včera,
probíráme látku z učebnic.

Mezitím dorazila skleróza
a nevíme vůbec nic.

Jen upálení mistra Jana Husa
mě ve hlavě zůstalo
a taky bitva na Bílé hoře
roku 1620 bývalo.

Dnes tu sedíme ,
samý předdůchodový věk,
15 let musíme ještě vydržet.

Není to mnoho,
je to málo,
za trochu námahy
by to ještě stálo.

Už nechci dělat kariéru,
chci mít už svůj důchod ,
na nohách teplé ponožky,
hůlku na parádu
a parkem chodit pěšky.

Nejlepší bude
na tom důchodě,
tam se život užije.
Autor devcatko z jetele, 19.06.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D very good

19.06.2007 23:00:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí