Otázky

Otázky

Anotace: mám mnoho nezodpovězených otázek na které chci znát odpověď...ale vím, že nemůžu mít všechno...

Kde je kouzlo,co mě hřálo,
každý večer rozplakalo?

Kde jsou léta marné snahy,
kdy bořili nás jak pískové hrady.

Kam šli lidé, co měl jsi rád,
kterým jsi chtěl všechno dát?

Odkud přišly, tiché stíny
co přinesly letní splíny.

Nač mi jsou ta němá ústa,
když jsi u mě nemoh zůstat

a šel jsi radši dál.
já tam jen tak stál
a strach si se mnou hrál.
Autor Maddean, 19.06.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí