Brousím si mozek

Brousím si mozek

Brousím si mozek,
na kousku kamínku
a nemohu se dobrousit.

Špatná paměť
mně byla dána
do vínku.

Luštím křížovky,
osmisměrky,
do hlavy tluču
su-do-ku,
odesílám tajenky.

Když ani ginko Biloba nezabrala,
tak naděje na zlepšení je malá.

Stále udržuju mozek v akci,
čekám na kladnou reakci.
Autor devcatko z jetele, 19.06.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

edit: ginko Biloba

19.06.2007 23:02:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí