SMLouVa S ĎáBLeM

SMLouVa S ĎáBLeM

Anotace: dal jsem ti svůj krvavý podsip

Netušil jsem
Co si osud pro mě přichystal
Držím tě v rukou
Život rychle odchází
Stejně jako vrazi
Se životem si zahráli
K peklu blíž mě vyslali
Slova nenávisti mizela ve tmě

Peklo je můj domov
Noc nejlepší přítel
Temnota zaplnila mysl
Nenávist prostupuje duší
Pomsta je má cesta

Umřel můj smysl života
Stojím na mostě
Připraven skočit do tmy
Přistoupí ke mně osoba
V černé kápi zahalena
Slíbí mi moc
Se kterou pomsta bude sladká
Jen bezvýznamnou duši stačí přislíbit

Peklo je můj domov
Noc nejlepší přítel
Temnota zaplnila mysl
Nenávist prostupuje duší
Pomsta je má cesta

Vždyť není co ztratit
Vlastní krev jsem k podpisu použil
Dohodu tak uzavřel
Zbývá jen si vrahy najít
Za svůj čin musí tvrdě platit
Tak jsem se vydal na válečnou stezku
Kde krev poteče prodem
Nebudu znát milost
Slitování nemá šanci

Peklo je můj domov
Noc nejlepší přítel
Temnota zaplnila mysl
Nenávist prostupuje duší
Pomsta je má cesta

Jejich úkryt jsem si našel
Dva jsem přistihl při počítaní krvavých peněz
Jednomu jsem úsměv od ucha k uchu prodloužil
Druhý na nic nečekal
Střelbu hned započal
Ale mě jen tak nedostaneš
Ostří už si razí cestu jeho tělem

Peklo je můj domov
Noc nejlepší přítel
Temnota zaplnila mysl
Nenávist prostupuje duší
Pomsta je má cesta

Už jen zbývá posledního si najít
Zrovna spal když jsem k němu přistoupil
Ze svého ostří
Jak kapky deště
Mu na obličej kapala krev z hlav kompliců
Hrůza v jeho očích
Když mě spatřil
Na útěk hned vyrazil
Mé nenávisti neutečeš

Peklo je můj domov
Noc nejlepší přítel
Temnota zaplnila mysl
Nenávist prostupuje duší
Pomsta je má cesta

Hledáš východ
Ale dveře se nechtějí otevřít
Přistoupím k tobě
Obě ruce spojím s dveřmi nožem
Nemůžeš se hnout
Křik se rozléhá po celém domě
Nikdo však neslyší
slzy v očích
prozba odpuštění se line z úst
přikládám ostří k tvému krku
velmi pomalu prořezávám hrdlo
s pocitem uspokojení pozoruji
jak s krví odchází tvůj prašivý život

Peklo je můj domov
Noc nejlepší přítel
Temnota zaplnila mysl
Nenávist prostupuje duší
Pomsta je má cesta

Uběhl nějaký čas
Bolest byla zahnána do záhuby
Zrodil se nový smysl života
Přišel však čas splatit dluh
Nechci ještě odejít
Ten čas se zdá krátký
Pravidla smlouvy neumožňují bojovat s peklem
Teď sedím na straně ďábla
Plním přání plná smrti a krve
Naděje na spasení duše
Zmizela do nicoty

Peklo je můj domov
Noc nejlepší přítel
Temnota zaplnila mysl
Nenávist prostupuje duší
Pomsta je má cesta
Autor VoiD, 20.06.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí