Konec

Konec

Anotace: Je to o konci přátelství

v srpnu, kdy to začalo,
to se mi v tu dobu smálo.
Byl jsi pro mě něco nového
a za zkoušku to mezi náma stálo.
Když se ale ohlednu zpět potom co si mi řek,
nebylo ti semnou dobře a bojoval jsi jak lítý rek.
Někdy mám vztek, někdy smutek,
když vidím jak život mi stebou utek.
Už pořádně si nevybavím ty chvíle, kdy leželi jsme a hráli karty,
to byly nás obou první starty.
Byla jsem tvá první a ty můj
a já si v duchu potom říkala:"Prosím, jen při mě stůj."
Na omluvy je pozdě to vím,
ale o přátelství ještě pořád sním.
Mrzí mě co jsem špatně udělala,
ale takového jaký si byl jsem tě brala.
Promiň Honzi

PS: Pokud každý vztah hoří v malé lucerně,
v té naší už nadobro není knot
Autor mist, 20.06.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá, ale zkusila bych tu záplavu slov trochu rozdělit, aby líp vynikly :o)

20.06.2007 11:23:00 | Hesiona-Essylt

Díky myšlence na závěr za 100! Pěkné..

20.06.2007 06:52:00 | Livie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí