Hledání 19.06.06

Hledání 19.06.06

Anotace: Myslím, že není co dodávat... Každý kdo to zažil, tak v tom najde to své..

Člověk stále bloudí a hledá, to co hledá je láska pochopení a něha, když už se zdá že to má, náhle přijde rána zlá.

Je to křivda, lež a zklamání to co na začátku bylo tak krásné, nemělo dlouhé trvání.

Pak přichází konec zlý a to krásné se vytrácí ze srdcí, v hlavě to však zůstává jako v létě rozkvetlá zahrada.

Vzpomínky jsou dlouhé a plné krásného, stále nám vrací někoho milého.

Občas to i zabolí, ale co s tím život je už takový a nikdo ho nezmění.
Autor PonozkaB, 20.06.2007
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí