Osud

Osud

Anotace: co k tomu napsat?možná jenom to,že jsem jí měla na druhým profilu ale tam to mažu:)

Co se má stát stane se
Ruce osudu nic neřekneš
Nečí osud vytesán do kamene
Jíný byl psán do pramene
Osudy co v písku jsou napsány
Mořem a žraloky jsou sežrány
Mocný osude proč si tak zahráváš?
Bránu k vítězství nám zavíráš.?
Jsi mocnější než bohové
Tebe zastavit je bláhové
Nikdo nepřepíše dějiny
Stejně tak jako nikdo neutrhne tvoje květiny
Boj s tebou jako s láskou je prohraný
Jako když smutnou symfonii hrajou varhany
Ta symfonie
Možná je i trochou ironie
Ironii osudu
Autor meggie.004, 20.06.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí