co chci

co chci

Anotace: já si budu dělat jen to co budu chtít!!

Mě nikdo nebude řikat co tady dělat mam

Já pudu klidně do hospody tam si pivo dám

Já klidně rozbiju tuhletu vejlohu

dam si vepřovej řízek a žádnou přílohu

a pak tam ukradnu jednu sklenici

vemu jí do ruky vyhodim na ulici

ty na mě čumíš jak ňáká mapa

já klidně přetáhnu talířem toho chlapa

Chytim ho za nohu hodim do rybníka

chytěj mě fízlové já chci svýho právníka

chcete mě dát do basy tak to benga sbohem

já nehodlam sednout si na prdel ani před bohem

Já když něco chci tak to mam mít

Já si zkrátka budu dělat jen to co budu chtít
Autor inzenyr, 20.06.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí