Reputace za ovace

Reputace za ovace

Anotace: nj, bacha na všechno a všechny

Jedna blbá náhoda,
a všichni tě maj za vola.
Stačí jenom chvilička,
a už je z tebe kurvička.

Jak máme ten život těžký,
pořád hlídat ňáký resty.
Držet dobrou reputaci,
ať neblýská se na zlé časy.

Dej si pozor s kym se bavíš,
ať nečeká tě brzy pranýř.
Kamarádi zrádní hadi,
do zad by tě bodli rádi.

Musíš věřit jenom sobě,
nebo brzy shniješ v hrobě.
Autor Roxan, 20.06.2007
Přečteno 261x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mluvíš mi z duše...

20.06.2007 21:52:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí