Kopýtka laní v jehličí

Kopýtka laní v jehličí

Anotace: Trocha ironie, trocha světobolu, trocha realistického pohledu na svět...

Kopýtka laní v jehličí
Hluboké mě jímá dojetí
Kapičky slzí kapou do klávesnice
Co když se zkratuje?
No pak už ani slovo

Zmuchlám se jako papírový kapesník
Provlhlý nepřízní emocí
A odpluji po Ohři
Jak moc je špinavá?

Leknu jako ryba
Intoxikovaná produkty metabolismu
Když ta slova nevyleju

Kopýtka laní v jehličí
A jejich koloušci

Že bych to zase přepískla?
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí