Ve snech jsem s tebou ...

Ve snech jsem s tebou ...

Anotace: Kdy se mi vrátíš ???

První hvězda na nebi svítí,
Zavírám oči,
Náhle Tvou něžnou tvář před sebou mám,
Jakoby jsi právě vedle mě stál
A svými doteky mě hřál . . .

Smějí se na mě Tvé sladké modré oči,
Jakoby to bylo včera,
Co jsi odjížděl a říkal:
„ Poupítko miluji Tě, mám Tě rád!“
Nechci se probudit!

Chci jen a jen stále snít
A Tebe u sebe mít!

Stýská se mi!
Autor Poupi, 20.06.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsem Ti to řekla nahoře: mně také, šíleně! Ale my to přežijem, Poupíku.

28.06.2007 02:09:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí