Sen

Sen

Anotace: básnička o snu, který se vyplnil

Sen

Je jitro, nový den se zrodil,
slzami rosy náš svět zkropil
a daroval mu krásu třpytnou,
jíž paprsky slunce se jen dotknou,
a krása zmizí.

Vzduch voní, kvítka vstávají,
ptáci kol nádherně zpívají
a já jdu loukou tiše, sama
a vnímám měkkou trávu po nohama,
jak hladí bosá chodidla.

Usednu klidně vprostřed zeleně
a rozhlédnu se kolem zasněně,
vždyť tady mohu svá jen být
a ničím se už netrápit
a čekat.

A náhle zaslechnu to volání,
jež chmury moje zahání
a hlasu vstříc se rozběhnu,
volání lásky podlehnu,
konečně šťastná.

On je ten, koho čekala jsem,
pro něho jen zrozena jsem
a budu navždy s ním,
svůj sen si vyplním,
to on je mým životem.
Autor Lea de Bahn, 20.06.2007
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí