Prázdnota

Prázdnota

Anotace: Bohužel jsou i chvíle, kdy v sobě cítíte jen velké nafouknuté nic a deprese klepe na dveře...v těch chvílích jsem spolu s zamilovaným "růžovem" před očima asi básnicky nejplodnější...mno někdo depky řeší alkoholem, jiní čmářou po papíře:)

V plamenech červánků umírá den,
jen tikání hodin nese se pokojem.
Tikání hodin co krátí můj čas,
horké čelo v dlaních se ocitá zas.

Zas na mě zapomněla ta skvělá dobrá nálada.
To má tolik práce? Tak ať mi vleze na záda!
Zas na mě zapomněla, to se už stává,
své teplo a zář teď zřejmě jiným dává.

Prázdnota, jak dobře znám to slovo.
Z obou stran i pozpátku.
Prázdnota, jak dobře znám to slovo.
Bylo hůř…nafouknuté nic v pozlátku.

V plamenech červánků umírá den,
už ani tikání nezní tmavým pokojem.
Prázdnota, mrcha, pohltila toho,
kdo smutným se jen zdál, a pak, že je to jen slovo.
Autor DodgerKT, 26.04.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí