Mrtvá dívka

Mrtvá dívka

Anotace: Věnováno Rhianě Nebresk, jen jí, prosím nehodnoťte tento výplod labilního jedince jako jsem já.

Mrtvá dívka
Věnováno Rhianě Nebresk(Isi)

Jako ty jizvy na mém těle
Plazí se vzpomínky
Temná noc je konejšivá
Hluboká a tichá
Nevidím zlo, neslyším zlo
Ale ono nevidí mě
Neber mi ten nůž
Neber mi hračku
Chci dodělat to, co jsem začala
Už kdysi dávno
A neměla sílu dokončit
Důstojnost, čest
Vědět kdy odejít
Žít věčně, vidět všechny umírat
To nestojí za tu cenu
Proto to chci věnovat jediné bytosti,
Která mi stále stojí po boku
Která mi v noci plné světla
Četla knížku na uklidnění
A řekla: My všechno zvládneme
Neboj!
Já se nebojím, nebojím!
Jsi mrtvá dívka
Všichni jsme mrtví
Mrtví
Už dávno
Kdysi jsme to nedokončili
Vidět padnout svět je trest
Vidět co se z tebe stalo
To nemůže být ani trest
Tak mi neber nůž, neber
Chci svou čest
Chci panenku a medvídka
A své vzpomínky
A svůj život
Uklidnit se
Cítit bolest, jestli to někdy vůbec šlo
Nebojím se
Už dávno jsem umřela
S ostatnímy
S tebou
Jsi spánek v bezesné noci
Ve všech bezesných nocích
Důstojnost, čest!
Vrať te mi mě
Já nechci být sen
Nechci
Jsi mrvá dívka
Mrtvá
Neboj se spolu to zvládneme
Zažily jsme horší věci
Bez panenky a medvídka
Jen s nožem
Nech mi hračku
Vem si úsměvy ty, co zbyly
Já nikdy nebudu mít sílu
to dokončit
o tebe se nebojím
nebojím se!
Autor Gabrielle Taroka, 21.06.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu nostalgická vzpomínka v melancholickém hávu na chyby(???) a problémy (???) mládí... Zní to divně, ale když se takhle ohlédnu, připadám si neskutečně stará:D

21.06.2007 21:16:00 | synthetic darkness

Zoufalství a beznaděj, to jsme my :-) Mrtvé životy, mrtvé sny o životě, který bychom měly nebít světa okolo. Ale neboj, bude to dobré, svou skupinou vtiskneme své životy do reality a už nebudem pouhá vzpomínka, ale budeme hrozba svým nejlepším nepřátelům tak jako kdysi když svět byl ještě mladý a my také.

21.06.2007 18:59:00 | Rhiana E. Nebresk

ja bych to trošku rozdělil na nějaké menší celky moc se mi to zdá nahuštěno ,ale to kdybych to psal já sam , jinak moc pěkná i když taky dost zoufalá :-) Kavec

21.06.2007 09:29:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí