"rok"

"rok"

Anotace: slovo láska jde vyměnit za máma

Čtyři roční období mění se,
má lásko na rozdíl od tebe.
Rok dvanáct měsíců má,
ale ty jsi jenom jedna.
Jenom jedna na tomto světě,
jedna má láska na planetě.
Autor Akae, 21.06.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí