Dokonáno jest

Dokonáno jest

Anotace: Poslední zamyšlení ...

Hle, toď je ta dívka,
ta dívka půvabná jak víla,
jenž vnesla do mého srdce jas.
Ta, jenž za noci plné nepokoje jediná mne utiší,
ta, jíž jeden krátký pohled stačil na to,
by učarovala mi navždycky...

Hle slza kápla, rozmučila list,
ta slza co padla na sešit,
do nějž zvláštními znaky snažím se,
vylíčit příběh jenž stajíc se,
byl pohřbil na věky můj sen...

Tu leží tělo, snad bez života, bez lásky...
Autor The Shade, 26.04.2005
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí