Osud trpaslíka

Osud trpaslíka

Anotace: Nepřehlížejte maličkosti...

Roztomilý trpaslík
na zahrádce sedí.
Však v záplavě tulipánů
jeho všichni přehlížejí.

Pyšné hlavy pnou se k nebi,
trpaslík se k zemi krčí.
Nikdo nemá zdání zda-li
v klubíčku schoulený brečí.

Pro nádheru pestrých květů
nikdo na něj nedívá se
a jím vyslovenou větu
nevnímá, kdo fandí kráse.

Až trpaslík pukne steskem
nahradí jej tulipány.
V tomhle kraji matně lesklém
měli radši pyšné dámy.
Autor Kyselinka, 26.04.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí