PRiNCeZNa

PRiNCeZNa

Anotace: ... ...

Svit měsíce září na Vaší krásu
Upadám v zapomnění denního smutku
Vaše pohyby těla
Dostávají mě do nebeských výšin
Nechci znát váš soucit
Který mě dostává do světa lži
Pravda je tak vzdálená

Ukaž mi směr
Ukaž mi cestu
Ukaž mi cíl
Chci tě vidět
Hvězdo mé budoucnosti

Vaše křivky ve stínu temna
Připomínají anděla
Na spasení už pozdě je
Noc s Vámi se nezdá tak tmavá
Záříte do noci
světlo denní
zdá se pouhou tmou
jak rád bych něco řekl
vaše přítomnost svazuje jazyk

Ukaž mi směr
Ukaž mi cestu
Ukaž mi cíl
Chci tě vidět
Hvězdo mé budoucnosti

Chtěl bych Vás mít
Chtěl bych Vás vymazat z mysli
Zaryla jste se mi do srdce
Nemohu se dívat
Jak jiný přijímá Vaše dotyky
Lehké jak vánek půlnoční noci

Ukaž mi směr
Ukaž mi cestu
Ukaž mi cíl
Chci tě vidět
Hvězdo mé budoucnosti

Chtěl jsem Vaše srdce
Vy už jste ho darovala jinému
Volám Vaše jméno do noci
S přáním kdy se u mě objevíte
Snad nečekám zbytečně
Vy jste to po čem jsem celý život marně toužil
Přijďte já budu stále čekat a doufat

Ukaž mi směr
Ukaž mi cestu
Ukaž mi cíl
Chci tě vidět
Hvězdo mé budoucnosti
Autor VoiD, 21.06.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí