Ve stísněné duši

Ve stísněné duši

Anotace: .......

ve stísněné duši
toužím
což mi nepřísluší

s prázdnou dlaní
podanou
a odeslanou
na počkání

jak krásně po ní stéká slina
co vyšla z úst
s tou nuznou frází:
"Já jsem jiná"

jak stará kamna v koutě
potřebují vymést
přitom jsou smetena z téhle doby
a prach popílku se mstí
dusivými oblaky
štípáním v nose

ne nedají zapomenout...
...závist,pýcha...

snad poslední prosba do lhostejných myslí
pochopte ...jsem jiná
....potřebuji vymést
Autor Lodě, 21.06.2007
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

holka, podle mě máš talent, myslim to vážně...

21.06.2007 21:14:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí