Láska trochu jinak

Láska trochu jinak

Anotace: Čtěte, hodoťte, komentujte, díky!

Srdce z perníku
mám místo díku.
Krabička s drobnými
v níž jsou tvoje viny.
Koukám na zrcadlo
a něco ze mě spadlo.
Byla to láska, nebo snad jen sen?
To dokáže mi pvědět jen ten,
kdo to také zažil
a v pekle lásky se smažil.
Láska je peklem
láska je vinou
co s podivnou silou
se snáží být hrdinou dní
naší doby nevšední
tak dost už je básnění
zbylo jen provinění!
Autor Sebastian_13, 26.04.2005
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí