Někdy...

Někdy...

Anotace: ...snad brzo

Až čas nám daruje
zas pár chvilek,
pro nás to zázrak je,
jásající trylek,
potom vezmu velký pohár
a naplním po okraj
kouzlem něhy.
V závojích deště
zmizí celý kraj,
i oceán smutku...
a jeho břehy
už navždy zůstanou
za okny naší duše,
s láskou v srdci
nám znějí smutky
vždycky hluše...
.....
..
Autor Verena, 21.06.2007
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ano čas je takový dárce...moc hezká básnička.

21.06.2007 22:35:00 | Raduzk

hm... momentálně mi zní svět hluše... hezky jsi to vyjádřila...

21.06.2007 21:21:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí