Hlavně, že žijem!

Hlavně, že žijem!

Anotace: Optimistická:o)

Seschlá kytka ve váze...na mléčné dráze.
Provlečení zásnubním prstenem...dávno pasé.
Barokní zámek s obrazy Cillio Jensen,
barevná krajina s fialovým Lüneburským vřesem.
Exsultate Jubilate! Radost mějme, že vůbec žijem!
Vždyť nač by nám pak hrálo Mozartovo Requiem.
Ignorujme, že svět je patetický...
Takový bude prostě vždycky...
Autor Livie, 21.06.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no:) tady je vytáhnuto pár jmen z literatury a toho okolo, který neznám ani já:)

29.06.2007 18:33:00 | Mišpule

tady je někdo sečtělý:)

21.06.2007 22:36:00 | ejwo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí