Zpověď srdcí

Zpověď srdcí

Anotace: miluju tě

Mám hodně chyb,které cítím,je mnoho slz kterých roním,a je jedna dívka,co je rozpouští.
Víš,před osmy měsíci jsi mi řekla miluju tě a já začal žít.
Občas pláču,ptám se proč,vyrovnávám se se sebou,teď právě zrovna nezvládám.
Ikdyby celý můj život stratil smysl,a já chtěl zemřít,neumřu miluju tě a chci tu být s tebou.
Nechci ti lhát,ani k tobě nebýt upřímný,však bolí mě srdce když působím ti bolest.
Neshody kryji polibkem a rozepři láskou. Chci ti říct,že ti děkuji za každý krásný den.
Autor Goethe.one, 21.06.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí