Až se zítra probudíš

Až se zítra probudíš

Anotace: už prostě nebudu ...

Až se zítra probudíš
už prostě nebudu
možná dám sbohem osudu
uteču bolesti i všemu trápení
smutek se v nicotu promění

na bíle posteli
nechci žít s bolestí
pípají přístroje
hrají si na štěstí

až se zítra probudíš
už jenom nebudu
vyluštím tajenku osudu
život je okamžik
smrt bývá věčná

na bílé posteli
milenka tiše vzlyká
poslední bolest
do srdce vniká

až se zítra probudíš
na cestě do neznáma
budu, život mě zmáhá
láska jak smrt umí být věčná
snad odpustí mi slečna
Autor kroužek, 22.06.2007
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak říká Judita... No, kdyby něco, tak tam nahoře pozdravuj a přimluv se :o)

22.06.2007 08:30:00 | Hesiona-Essylt

Takhle po ránu kapku šokující...
Ale líbí se mi. :-)

22.06.2007 08:12:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí