Nahoru a dolu…

Nahoru a dolu…

Anotace: Tohle jsem napsal jako text písničky a posléze i zhudebnil.Potřeboval jsem se vykřičet z momentálních pocitů...

Dobře mě zná.
Kéž byla by jiná.
Samota zlá.
Oči se klíží,
nocí se plíží
kousavá zima.
Pod kůži se vkrádá.

Po růžích voní
Tvé náručí něžné.
V uších mi zvoní
„mám ráda“ , tak zběžné.
Chci křičet,
chci zpátky.
Do zahrad ráje.
Bylo to krátký.

Dolu a nahoru
můj život se houpá.
Chytá mě za nohu.
Chvíli štěstí,
pak dá mi pěstí
tíseň hloupá.
Láme mi záda .

Po růžích voní
Tvé náručí něžné.
V uších mi zvoní
„mám ráda“ , tak zběžné.
Chci křičet,
chci zpátky.
Do zahrad ráje.
Bylo to krátký.
Autor DodgerKT, 27.04.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí