Nezapomenu

Nezapomenu

Anotace: pohled dozadu a vpřed

Nezapomenu na letní dny,
kdy jasem zářil každý sen,
nezapomenu na bláznivé hry,
a slunce, co hřálo úžasem.

Nezapomenu, jak jsme se smáli,
na ty chvíle bez dospělých,
kdy na ně jsme si jen hráli,
však v jejich blízkosti každý ztich.

Nezapomenu na ty mocbé řeči,
když při sobě jsme stáli,
a dívali se, jak jiní brečí,
když jsme se jim posmívali.

Nezapomenu na deštivé chvíle,
kdy poprvé jsme kouřit zkoušeli,
nezapomenu na časy opilé,
kdy s chlastem jsme byli veselí.

Nezapomenu na protančené noci,
pot nám stékal po tváři,
hudba nás dostala do moci,
a každý na parketu zářil.

Nezapomenu, že ty časy pořád,
mezi námi stojí a jsou,
já i ty, každý z nás je neřád,
a zatím ty úmysly...jiné nebudou.
Autor Aaliyan, 22.06.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí