Kurva

Kurva

Anotace: definice kurvy ? pro každého je to jiné, tak co je teda správné ?

KURVA

Kurva , cože já ? Kdo z toho co má ? To se mi sakra všichni mstíte , nebo to tak dobře víte ? Co se skrývá za mou tváří ? Co mém v srdci tolik září ? To těžko pánové ….

Přesně vím jak mě vnímáte … to je ta kurva hleďte …. Říkáte si když mě vidíte a absolutně nevnímáte že mě třeba zraníte , vždyť mi tolik křivdíte…

Jen těžko můžete , třeba jen tušit co skrývám na své duši , pro co mé srdce buší….vždyť já jsem člověk jako vy , tak mě zkuste pochopit ……

Dejte mi šanci vám dokázat , čestně se prokázat , a hlavně vám ukázat že já nejsem ta za kterou mě máte….Ta kurva jak mě nazýváte , snad se domníváte …. že je to pro mě lichotka ?

Rf. : Ty nejsi kurva ale štětka , řekl mi a usmíval se , co já na to ale teďka ? … těžko se jen bránit tomu , můžu utéct , schovat se domu , ale i tak to zase , v krátkém čase , na povrch vyplave ..a to je pasé …..

Tak sakra jak se bránit ? Před čím se chránit ? Vaše slova jako břitvy , já nejsem šéfem téhle bitvy…To vy jste páni boje a cíl je srdce moje… Tak hrajte aspoň fér , podle pravidel her….Buď vabank nebo jdi ven…

Z kola si vypadl koukni jak si dopadl , říkám si pro sebe a koukám při tom na tebe …. Co jsi vlastně dokázal ? ptej se sám sebe….já to vím ale tobě to nepovím jen si na to přijď sám…..jen nápověda zní teď se nediv pár dní když v mých očích uvidíš jen hněv…to je prostě svět a nemůžeš po mě chtít abych to nechala být….

Doufám že se ponaučíš a příště něž něco zničíš si aspoň zkusíš jaké to je být na druhé straně , balancovat na hraně a v hloubi duši plakat jako malé dítě ….

Rf. : Ty nejsi kurva ale štětka , řekl mi a usmíval se , co já na to ale teďka ? … těžko se jen bránit tomu , můžu utéct , schovat se domu , ale i tak to zase , v krátkém čase , na povrch vyplave ..a to je pasé …,

Odmítám se zpovídat za to co dělám jako důkaz musí vám stačit že říkám ,, nejsem žádná kurva ! !! " Tak naposled běda těm z vás kdo označí mě za ni zas….nedávám se jen tak v šanc….

Tak myslete dřív než něco příště řeknete .. to radši hubu sklapněte a znova si rozmyslete do čeho to vlastně jdete…..přece všichni znáte ,, nedráždi kobru bosou nohou ! "

To je vše co chtěla jsem vám a teď jen doufám , že už nikdo neklesne tak nízko aby mi do kurev nadával….
Autor llussinka, 22.06.2007
Přečteno 636x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí