My Všichni

My Všichni

Anotace: :o)

My co jsme si řekli:,,Že budem žít"!
my všichni co už sme brečeli před hrobem
sme si dali slib...slib který nemůžem porušit.
Vím, že slzy,nářky a beznaděj jsou lidské vlastnosti
ale ,,Proč" jim neříct Zbohem!?
"Proč se soužit a nejít dál,,!?
ne že by sme to nemohli oplakat..
Plačte vy všichni a potom ,,Dost"!
nebuť te zlí na osatní a zmařelost..
mějte se rádi..vy všichni navzájem
Řekněte blízkému člověku:,,Mám o tebe zájem"!
pomáhej te si...buďte šťastní
já klidně za všechny dala bych život vlastní!
ale přeci vás neznám..neznám vaše utrpení
,,Možná" vaše srdce krvácí nebo ste milovaní?!
ale proč se trápit stále za jednu bytost nebo děj..
"Rád se měj ...a užívej,,!!!
vy všichni "Neplačte,,
a žíte dál..
"Stěstí..krásu..lásku prožívej,,!
Autor Lykan, 23.06.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí