PŘED CHVÍLÍ

PŘED CHVÍLÍ

Anotace: .... nooo, to se teď fakt stalo! :-))

ON
"Haló! To jsem já!
Miláčku, máš chvíli čas?"

ONA
"Kdepak jsi lásečko má?"

ON
"Přece tam kde vždy, tě čekám zas!"

Za tento nečekaný okamžik,
ti patří osude velký dík.
Byla to sice chvilinka,
padla jen malá pusinka
a letmý pohled do očí,
nad kterým srdíčko poskočí!

ON
"Chtěl jsem tě překvapit,
vidět tě chvíli.
Vychutnat tvé rty
a pohled milý!"

ONA
"Jsi moje Sluníčko!
Ty to víš!
Jsem ráda, když mě z práce vyrušíš."

ON
"Pá, já už běžím!
A zítra zas! Budeme spolu delší čas!"
Autor Dalimila, 27.04.2005
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí