Koloběh života

Koloběh života

Anotace: jak to chodí...

Narodit se je účel,

splnit si sny.

Narodit se je přání,

užívat si dny.

Narodit se je štěstí,

nikdy nevidět víc tmy.

Žít je slast,

prožít milostnou eskapádu.

Žít je peklo,

být bez nápadu.

Žít je úděl,

nosit moudrost pozadu.

Zemřít je potřeba,

dát místo jiným.

Zemřít je povinnost,

dát pravdu vinným.
Autor Markéta007, 23.06.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí