Gumová kráska

Gumová kráska

Anotace: Tohle je odezva na Beanovu Naši společnou kamarádku - ten smíchem poprskaný monitor už mám zase utřený.

Žasnul jsem, jak to ten Bean se ženami umí,
než na konci básně sdělil, že tahle je z gumy.

Hlídej tlak, ať nepřefoukneš blahem krásku svoji.
povolí šev, zasyčí ti - a láska je v loji.

I když třeba budeš mhouřit svoje očka slastí,
pro jistotu měj vždy s sebou kousek leukoplasssssti.
Autor Mourek, 27.04.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy jsi opravdu nad věcí, Mourku.

03.06.2007 02:05:00 | Liv

Ty jsi i kutil ;-)?!

18.03.2006 22:18:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí