Stromy

Stromy

Anotace: ....

Psali jsme tu o kácení stromů,
pár modřínů rostlo u našeho domu
rostly tam dlouho snad 50 let
pak začaly lidem překážet.

V létě jejich vůně provoněla dům
v zimě útočištěm byly létavcům
bylo jich tam bezpočet
jak s nimi byl krásný v zimě svět.

Pokácené byly kvůli tomu,
že se lidem nechtělo na sluníčko
ven z domu.
Autor takova, 27.04.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí