Neuvěřitelná síla lidské duše

Neuvěřitelná síla lidské duše

Anotace: Věnováno Marušce

Kola vozíčku se leskla,
duše zdravá si posteskla,
nad tou dívkou hubenou,
na kolečkách strojenou.

Nestíhá to co by chtěla,
má své žití zkrácené.
Síla ji však poháněla,
nic nebylo ztracené.

Doufala a bavila se,
s dětmi, ba i přírodou.
Zaprodala duši kráse
byť nestojí na nohou.

Žije ráda, nechce se vzdát,
to jen život, nemá ji rád,
stále doufá, dívka mladá,
aby opět mohla vstát.

Síla žít ji provázela,
vždy budu ctít její zář.
I kdyby již odcházela
V srdci zůstane ta tvář.

Važme si toho co máme,
nad hloupostmi netruchleme.
Poučme se od té dívky,
co i přes hrozbu smrti,
ze života neuvadne.
Autor Viviana-Mori, 23.06.2007
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Zlatičko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí