Za peníze...

Za peníze...

Anotace: bez citu

Černá na bílé, v temnotě
Pochybná záruka bezpečí
Tak pojď se mnou, kotě

Peníze ti dosvědčí
Že nemusíš mít ze mě strach
Jsem zákazník, co se ti odvděčí

Jen klid, já nejsem vrah
Všechno má někde svou příčinu
Co cítíš, to není mrtvolný pach

To je ta sladká vůně zločinu
Holčičko, pohlaď mé vlásky
V tvém prokletém klíně já spočinu…

Snad budou dobrý, ty naše pásky
Dívej se do toho zrcadla!
Kamera! Sundejte masky!

Tak tahle role ti dětství ukradla
A bílý prášek ve své němotě
Zabíjí – Květinka uvadla
Autor JamieJ, 24.06.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí